Güncelleme Tarihi: 03 Temmuz 2018

Rektörümüz Trakya Üniversiteler Birliği 13. Üst Kurul Toplantısı'na Katıldı

Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir, 29 Haziran’da Trakya Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen Trakya Üniversiteler Birliği (TÜB) 13. Üst Kurul Toplantısı’na katılımcı üye olarak iştirak etti. Toplantı Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir ile birlikte Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer, Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek ve Kırklareli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bülent Şengörür’ün katılımlarıyla gerçekleşti.

Toplantıda, Trakya Üniversiteler Birliği 3. Dönem Başkanlığı’nı 2016 yılından bu yana sürdüren Çanakkale Onseki Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer, görevini düzenlenen törenle Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’na devretti. Devir teslim töreninde, TÜB üyeleri Başkanlık görevini devralan Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’na yeni görevinde başarılar diledi.
Gerçekleşen üst kurul toplantısında Trakya Üniversiteler Birliği’ni oluşturan üniversitelerin birlikte gerçekleştirebileceği karşılıklı ilişkiler, uluslararası kongre, sempozyum ve organizasyonlar ele alındı.

Trakya Üniversiteler Birliği 13. Üst Kurul Toplantısı, karşılıklı dilek ve temennilerin dile getirilmesiyle son buldu.

Karşılıklı dilek ve temennilerin dile getirilmesiyle son bulan Trakya Üniversiteler Birliği 13. Üst Kurul Toplantısı sonrasında üst kurul üyeleri, Edirne Valisi Günay Özdemir’e valilik nezaket ziyaretinde bulundu