Güncelleme Tarihi: 05 Temmuz 2018

Gösterim: 1914

Rektörümüz Acıbadem Mehmet Ali Aydınlar Üniversitesi’ni Ziyaret Etti

Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir ve beraberindeki heyet, Acıbadem Mehmet Ali Aydınlar Üniversitesi’ne teknik inceleme amaçlı ziyarette bulundu.

Rektörümüz başkanlığındaki heyette Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Uğur Günşen, Sağlık Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyelerimiz Doç. Dr. Serap Altuntaş ve Dr. Öğr. Üyesi Yılda Arzu Aba ile birlikte  Genel Sekreterimiz Cihangir Boz, Genel Sekreter Yardımcımız Dr. Öğr. Üyesi Yalçın Kahya, Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanımız Mustafa İmamoğlu ve Sağlık Bilimleri Fakülte Sekreterimiz Alp Özalp da hazır bulundular.

Acıbadem Mehmet Ali Aydınlar Üniversitesi adına heyetimize eşlik eden CASE (Center of Advanced Simulation and Education) Direktörü Dr. Öğr. Üyesi Emin Aksoy, Acıbadem Mehmet Ali Aydınlar Üniversitesi’ni gezdirerek heyetimize üniversite hakkında bilgiler paylaştı.