Güncelleme Tarihi: 14 Nisan 2021

12. Ulaştırma ve Haberleşme Şurası

12. Ulaştırma ve Haberleşme Şûrası hazırlık çalışmaları kapsamında haberleşme sektörüne yönelik sorunların tespiti ve çözüm önerilerinin değerlendirilmesi amacıyla Odak Grup toplantılarının ilki çevrimiçi olarak gerçekleştirildi. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanlığı’nın organize ettiği ve Yıldız Teknik Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Umut Rıfat TUZKAYA ‘nın moderatörlüğünü yaptığı toplantıya, Genel Müdürlüğümüzün yanı sıra; kamu, özel sektör, sivil toplum kuruluşları ve üniversitelerden katılım sağlandı.

Toplantıda haberleşme sektöründe mevzuat, yönetişim, eğitim ve insan kaynakları, yeni nesil güvenlik yaklaşımları ve altyapıda dönüşüm ve entegrasyon ana başlıklı konularda sorunların tespiti ve çözüm önerileri üzerinde değerlendirmeler yapıldı.

Habere ait detaylara ulaşmak için tıklayınız.