Güncelleme Tarihi: 08 Mart 2024

IT Forum CxO 2024 Etkinliğine katılım sağladık

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Akıllı Ulaşım Sistemleri Uygulama ve Araştırma Merkezi (BAUSMER) olarak Bilişim Sistemleri alanındaki gelişmeleri takip etmekte ve bu alandaki önemli etkinliklere katılım sağlamaktayız. Bu bağlamda, BAUSMER Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Caner PENSE ve Doktora Öğrencimiz Serhat DOĞAN, ülkemizdeki yerli ve milli Yapay Zeka ekosistemi hakkında bizzat en yetkili kişilerden bilgi almak ve ağ kurmak amacıyla Bilişim Vadisi’nde düzenlenen IT Forum CxO etkinliğine katılım sağladılar.
Yerli ve milli Yapay Zeka uygulamaları geliştiren kuruluşların tepe ve üst düzey yöneticileriyle yapılan temaslar kapsamında özellikle ülkemizde geliştirilen Yapay Zeka uygulamalarını Akıllı Ulaşım Sistemleri (AUS) alanına taşımak üzere Üniversite – Sanayi İşbirlikleri kapsamında projeler yapmak ve Yapay Zeka alanında çalışmakta olan genç yeteneklerin AUS alanında lisansüstü eğitim görmesi hususunda mutabakatlarda bulunuldu.