Güncelleme Tarihi: 17 Ekim 2018

Türkiye'de Akıllı Ulaşım Sistemleri: Mevcut Koşulların ve Gelecekteki Yönlendirmelerin Değerlendirilmesi Çalıştayı Gerçekleşti

Avrupa Birliği (AB) Türkiye Delegasyonu için yürütülen “Türkiye'de Akıllı Ulaşım Hizmetleri alanında AB Programlama Önceliklerinin Haritalandırılması” başlıklı çalışma kapsamında,  Akıllı Ulaştırma Sistemleri Derneği ile ortaklaşa Ankara Movenpick Otel'de düzenlenen "Türkiye'de Akıllı Ulaşım Sistemleri: Mevcut Koşulların ve Gelecekteki Yönlendirmelerin Değerlendirilmesi  " Çalıştayına, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi AUS Uygulama ve Araştırma Merkezi adına Müdür Yardımcısı Dr. Öğretim Üyesi Taylan Engin katılım sağlamıştır. Çalıştay kapsamında AB destek ve hibe programları kapsamında fırsatlar ve ülkemizin pozisyonu tartışılmıştır. Üniversitemiz Araştırma Merkezi adına söz alan Engin, Akıllı Kent konsepti ve Horizon 2020 kapsamında ülkemizce kullanılan Hibe projeleri hakkında bilgilendirmede bulunmuştur.