Tarih: 07 Aralık 2018

Gösterim: 381

Yalova Lojistik Yapılandırma Derneği’nden Üniversitemize Nezaket Ziyareti

Yalova Lojistik Yapılandırma Derneği Başkanı Mustafa Ünar ve Yönetim Kurulu Üyesi Necmi Akmanlar, lojistik sektörüne ilişkin projeleri ve işbirliği imkanlarını görüşmek üzere üniversitemize ziyarette bulundu. Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette, üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Süleyman Özdemir, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Suat Uğur, Akıllı Ulaşım Sistemleri ve Teknolojileri Ana Bilim Dalı Başkanımız Prof. Dr. Mehmet Tektaş ve  Akıllı Ulaşım Sistemleri Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdür Yardımcımız Öğr. Üyesi Dr. Taylan Engin de hazır bulundu.

Ziyarette, Yalova bölgesinde planlanan lojistik ve ulaşım projeleri kapsamında Akıllı Ulaşım Sistemleri Uygulama ve Araştırma Merkezimiz ile ortak çalışma imkanları için görüş alışverişinde bulunuldu. Yapılan görüşmede, Dernek Başkanı Ünar, “Akıllı Ulaşım Sistemleri” alanında İhtisas Üniversitesi olan Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi’nin katkıları ile gerçekleştirilecek olan Uluslararası Lojistik ve Ulaşım Talep Analizi projelerinde Akıllı Ulaşım Sistemleri Uygulama ve Araştırma Merkezimiz ile ortaklık yapılması konusunda istekli olduklarını belirtti.

Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir samimi bir sohbet ortamında gerçekleşen ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek Yalova Lojistik Yapılandırma Derneği Başkanı Mustafa Ünar ve Yönetim Kurulu Üyesi Necmi Akmanlar’a teşekkür etti.