Güncelleme Tarihi: 28 Nisan 2021

2. Uluslararası Akıllı Ulaşım Sistemleri Zirvesi

Üniversitemizin üyesi olduğu Akıllı Ulaşım Sistemleri Derneği (AUSDER) tarafından, 11-12 Mart 2020 tarihlerinde gerçekleştirilen “2. Uluslararası Akıllı Ulaşım Sistemleri Zirvesi”ne Üniversitemizi temsilen Akıllı Ulaşım Sistemleri Uygulama ve Araştırma Merkezi (BAUSMER) Müdürümüz Prof. Dr. Mehmet Tektaş, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyemiz Doç. Dr. Necla Tektaş ve Araştırma Görevlimiz Caner Pense katıldı.

Türkiye Akıllı Ulaşım Sistemleri Derneği (AUS Türkiye) tarafından düzenlenen SUMMITS 2. Uluslararası Akıllı Ulaşım Sistemleri Zirvesi Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Kongre Merkezinde Ulaştırma ve Altyapı Bakanı M. Cahit TURHAN, AUS Türkiye Başkanı Erol YANAR, Berlin Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Şahin ALBAYRAK, Türkiye Belediyeler Birliği ve Gaziantep BŞB Başkanı Fatma ŞAHİN ve Ertico CEO’su Jacob BANGSGAARD’ın katılımları ile Ankara’da gerçekleşti.