Güncelleme Tarihi: 26 Nisan 2021

Gösterim: 1708

Transist 2018

Transist 2018 İstanbul Ulaşım Kongresi ve Fuarı, “Toplu Ulaşımda” 4C: Cost (Maliyet), Capacity (Kapasite), Congestion (Tıkanıklık), Connection (Bağlantı) teması ile; İstanbul Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde, 8-10 Kasım 2018 tarihleri arasında İstanbul Kongre Merkezi, ICC’de gerçekleşmiştir.

Ulaşım alanında hizmet veren tüm kurum ve otoritelerin yanı sıra ulusal ve uluslararası alanda Büyükşehir ve İl Belediyeleri, Üniversiteler, deniz kara, demir yolu ve raylı sistem ulaşımında ürün tedarik eden ve hizmet veren firmalar ile sivil toplum kuruluşlarının da katılacağı bu büyük organizasyona ev sahipliği yapan İstanbul Büyükşehir Belediyesi “İstanbul Ulaşım Kongresi ve Fuarı” ile küresel farkındalık oluşturmaktadır. Bu Fuar 5174 Sayılı Kanun Gereğince Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Denetiminde Düzenlenmektedir. 

TRANSİST, ulusal ve uluslararası alanda birçok belediye, üniversite ve sivil toplum kuruluşlarının katılımıyla bütünsel farkındalık yaratıyor. Deniz yolu, kara yolu ve demir yolu ulaşım modlarına ürün tedarik eden ve hizmet veren firmalar sektörün en büyük fuarı TRANSİST’te buluşuyor.

 

Akıllı Ulaşım Sistemleri İhtisas Üniversitesi olarak bu fuara BAUSMER Müdürü Prof.Dr.Mehmet TEKTAŞ ve Yönetim Kurulu Üyesi Doç.Dr.Necla TEKTAŞ katılmış ve İSBAK A.Ş. başta olmak üzere sektör paydaşları ile temaslarda bulunulmuştur.


Fotoğraflar