Güncelleme Tarihi: 08 February 2022

Visitors: 431

Kalite Koordinatörlüğü Çalışma Grupları Toplantısı Gerçekleştirildi

Üniversitemizin 2021 Yılı Kurum İç Değerlendirme Raporunun hazırlanması ve akabinde değerlendirilmesi süreciyle ilgili olarak Kalite Koordinatörlüğü tarafından Kalite Çalışma Grupları toplantısı gerçekleştirildi.

Rektör Yardımcımız ve Kalite Koordinatörümüz Prof. Dr. Celalettin Yanık’ın başkanlığında çevrimiçi olarak gerçekleştirilen toplantıda Üniversitemiz kalite çalışmalarından sorumlu öğretim üyesi Prof. Dr. Burçin Bozdoğanoğlu 2021 yılı Kurum İç Değerlendirme Raporu hakkında  katılımcılara bilgilendirme amacıyla bir sunum gerçekleştirdi.

Toplantıya; Eğitim- Öğretim Çalışma Grubu, Araştırma ve Geliştirme Çalışma Grubu, Yönetim Sistemi Çalışma Grubu, Toplumsal Katkı Çalışma Grubu, Uluslararasılaşma Çalışma Grubu, ISO Çalışma Grubu ile Ölçme ve Değerlendirme Çalışma Grubunda yer alan akademik ve idari personellerimiz katıldı.

Prof. Dr. Celalettin Yanık, Prof. Dr. Burçin Bozdoğanoğlu, Doç.Dr. Metin Kılıç ve Doç. Dr. Tarhan Okan’ın katılımcılardan gelen sorulara yanıtlar verdiği toplantı karşılıklı görüş alışverişlerinin ardından son buldu.


Fotoğraflar